Wat is venkelworst?

Misschien heb je er wel is van gehoord, misschien ook niet: venkelworst. Dit artikel staat geheel in het teken van deze worst, zodat jij bekend bent met dit product. Venkelworst is een licht pittig gekruid worst met venkelzaadjes erin en is lekker fris van smaak. Je proeft ook een beetje een anijs smaak. Je moet wel echt van de smaak anijs houden om deze worst lekker te vinden.

Waar kun je dit kopen?


Je kunt venkelworst tegenwoordig heel makkelijk online bestellen, waardoor je niet meer naar de winkel hoeft om dit te kopen, wel zo makkelijk natuurlijk. Een van de winkels waar je zowel online als in de winkel deze worst kunt kopen is Monsieur Saucisson. Zij hebben niet alleen een webshop maar ook een fysieke winkel in de Markthal, Rotterdam.

Wat ben je kwijt voor venkelworst?  


Je bent ervan overtuigd om venkelworst te kopen, dan wil je natuurlijk wel weten wat dit ongeveer gaat kosten. Het is afhankelijk van hoeveel worsten je gaat kopen, maar je moet denken aan €4,- per product. Als je er meer tegelijk haalt, dan gaat de gemiddelde prijs uiteraard ook omlaag waardoor je profiteert van korting. Als je deze voor 14:00 besteld, dan zul je hem dezelfde dag nog in huis hebben.