Vliegengordijn kopen

Als jij elke zomer weer ontiegelijk veel insecten vindt in huis dan is het een slim idee om een vliegengordijn te kopen. Dit is een geweldige oplossing om ongewenste insecten buiten te houden, met namelijk de vliegende varianten. Een vliegengordijn hangt in de deuropening, maar doe je niet open als een deur. Je kunt er gewoon doorheen lopen, waarna het gordijn direct weer op de goede manier gaat hangen. Hierdoor hebben insecten het lastig om binnen te komen.

Effectief en decoratief

Een vliegengordijn kopen kan je doen bij Vliegengordijncenter. Deze website is the place to be als het gaat om vliegengordijnen in allemaal variaties. Hierdoor heeft Vliegengordijncenter altijd een gordijn dat jij in je huis wilt ophangen. Ze zijn effectief, maar ook nog eens mooi. Wil je naast een gordijn voor in huis ook een voor in de caravan, camper of tent, dan ben je bij Vliegengordijncenter alsnog aan het goede adres. Ze hebben kattenstaarten, die perfect zijn voor caravans en campers.

Vliegengordijn met hulzen

Bij Vliegengordijncenter heb je ook de mogelijkheid om een vliegengordijn van kunststof te kopen, deze heten hulzen. Ze zijn van hoogstaand kwaliteit en kunnen lang mee, zo’n 8 tot 10 jaar. Doordat de strengen recht naast elkaar vallen zijn ze perfect om er een print op te drukken. Deze zijn dan ook in overvloed te koop. Het gordijn kan je in en op het kozijn plaatsen, met hulp van de bijgeleverde strip.

Vliegengordijn van PVC of magnetisch

Je kunt tevens een vliegengordijn kopen gemaakt van PVC. Vroeger waren deze al populair en tegenwoordig zijn ze weer terug in de mode. Het is gemaakt soft PVC materiaal, hierdoor kun je het lang gebruiken. Ook hierbij vallen de strengen dicht naast elkaar, dus de insecten krijgen het lastig om binnen te komen. Het laatste mogelijke vliegengordijn is een magnetische variant, wat een hor is in plaats van strengen. Het bestaat uit twee kanten die beide op een zijde van de deur worden bevestigd. Deze twee lamellen sluiten door een magneet in het midden.