UGGs: Warm en comfortabele schoenen met hoge kortingen

Heb je last van koude voeten in de winter en de herfst? Dan zijn UGGs de perfecte laarzen voor jou. Ze zijn 24/7 tegen scherpe prijzen te koop in de UGGs Sale Outlet van To Be Dressed. Naast deze laarzen biedt To Be Dressed nog meer artikelen van UGG aan in hun webshop.   

UGGs

UGG Australia werd in 1978 opgericht door een jonge Australische surfer Brian Smith aan de kust van Californië. Zijn Australische roots waren duidelijk zichtbaar in de producten van UGG, kijkend naar de gebruikte schapenhuid. In de jaren ’80 groeide UGG uit tot het symbool van de ontspannen cultuur in Californië, via surfwinkels werd het merk steeds populairder langs de Amerikaanse kust.

20 jaar later wist UGG de New York Fashion te veroveren en groeide het uit van laarzen en pantoffels tot stijlvolle en luxe items, die de voorpagina’s van onder andere Vogue mocht sieren. In 2006 opende UGG zijn eerste winkel in Soho, waarmee het onderdeel werd van de modehoofdstad van de wereld. Het was de plaats waar UGG een fysieke uitdrukking van het merk kon laten zien aan de klanten en waar ze de hele collectie konden laten zien.
Hiermee bleef het niet voor UGG en in 2006 opende het een winkel in Japan, waarmee de globale uitbreiding begon. In 2008 begon het meerdere winkels in Londen, waardoor ook het Verenigd Koninkrijk kon genieten van UGGs. In 2008 was ook China aan de beurt.

Wat UGG echt beroemd maakte zijn natuurlijk de gele, waterdichte laarzen. Deze doorbraak werd begonnen door Oprah Winfrey, waarna veel beroemdheden werden gespot in de laarzen. Hierdoor wilde iedereen natuurlijk UGGs kopen. Dit begon allemaal in de Verenigde Staten, maar al snel waren er ook veel UGGs te zien in Europa en later ook Azië.